mandag den 13. oktober 2008

Hong Kong

Fredag fløj vi til Hong Kong, for at opleve pulserende storby-liv. Flyrejsen med ”China Airlines” var endnu en gang en behagelig flyrejse, endnu en gang med elektroniske faciliteter til hver enkelt passager. Der kunne både spilles computerspil og man kunne se de nyeste film m.m. Der var sågar videokamera monteret på næsen og under flyveren, så man kunne følge med.

Hotellet, vi havde booket hjemmefra, lå på Hong Kong siden, ca. 10 min. med bybussen fra centrum. På vores første gåtur ud i området, mødte vi et dansk par, der havde boet i HK i 4 måneder. De var helt vilde, da det var første gang mødte danskere i HK.

Hotellet (Island Pacific Hotel) var rigtigt fint – vi boede på 17. etage med udsigt over bugten.

Så tæt på Centrum – og der var allerede problemer med at kommunikere på engelsk. Der var dog en enkelt tjener på den lille restaurant. Han foreslog ko-mave med nudler, som noget af det bedste… Vi valgte dog en ydmyg club-sandwich. Velkommen til Kina…
Vi brugte dagene på at kigge rundt i byen. Vi besøgte bl.a. The Peak Point, hvor man får et fantastisk billede over hele Hong Kong området.
Vi så det daglige lysshow fra skyskraberne (kl. 20) og var naturligvis også oppe og nede af Nathan Road og i store indkøbscentre.

Men der var trods alt også lidt af Østens mystik tilbage i Hong Kong - vi var inde at besøge et Buddhist tempel med trommer, røgelsespinde, levende lys og andet godt :-)

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Sharon and I are back in Minneapolis. Now ai wish I was traveling again with the places you are going.

have fun