fredag den 2. januar 2009

Nytår i Kanchanaburi, Thailand

Vore nytårsaften forløb stille og rolig. Den 31/12 er ikke thaiernes nytårsaften. Den kommer først senere. Den fejres dog med en form for kagefest – denne gang med nissehuer på. For øvrigt er de i år 2551. Her er vi inviteret til kagespisning på vores hotel, Ploy Guest House.


Ploy er i øvrigt et rigtig hyggligt GH, der ligger ned til Kwai floden.



Vi havde valgt at holde nytår i Kanchanaburi, der ligger ca. 2 timers kørsel fra Bangkok.
Det er en stille by, hvor turisterne kun opholder sig i den ende af byen, hvor broen ligger. Det bevirker, at det meste kun står skrevet med thai-bogstaver og nærmest ingen kan engelsk.

Kanchanaburis turisme lider, ligesom resten af Thailands, af den økonomiske afmatning plus efterveer fra urolighederne i Bangkok. Alle, vi har talt med, mener, at turismen er faldet til under ½ af sidste års niveau.

Vi spiste nytårsmiddagen på ”Apples Guest House”. Her fik vi lige tjekket om maden var god. Den 2. januar skal vi på madlavningskursus samme sted. Det var den.


Resten af aftenen holdt vi os på ”stambaren” :-) Det er en bar tæt på vores Ploy Guest House, hvor vi hver aften lige skulle have et par runder pool. Det blev en hyggelig aften hvor vi spillede pool med forskellige andre gæster.



Klokken 12.00 blev der ikke sprunget champagne-propper, men balloner. Igen meget anderledes end en dansk nytårsaften…

Godt nytår til alle :-)

Ingen kommentarer: